Massages & Therapieën

Detox therapie

Detox-massagetherapie

Detox-diëten staan algemeen bekend om het snel reinigen van het lichaam van gifstoffen. Je kunt een veel groter effect bereiken als je een vergelijkbaar dieet combineert met .

Belangrijkste redenen om sessies te starten: – Je rust weinig en reist vaak met het vliegtuig – Je volgt geen goede levensstijl en dieet – Je hebt veel stress – U rookt, drinkt alcohol en veel cafeïnehoudende dranken – U brengt lange uren achter de computer door Detoxtherapie zal helpen: – Verwijder gifstoffen uit uw lichaam – Versterk uw immuniteit – Geef uw lichaam energie – Verbeter uw hersenactiviteit – Verbeter uw slaap – Herstel de balans in uw lichaam – Bestrijd cellulitis – Verbeter het uiterlijk van uw huid – Vertraag het verouderingsproces Als we niet genoeg water drinken, begint het lichaam water op te slaan in reserve. De situatie is gecompliceerd als we veel koffie, alcohol, zwarte thee drinken en medicijnen of zout eten gebruiken. In een dergelijk regime droogt het lichaam uit, ondergaat het stress en begint het extra vocht op te slaan. Daarom is het, in combinatie met de ontgiftende massage, erg belangrijk om ons gedrag te corrigeren en de inname van schadelijk voedsel en dranken te verminderen en het drinken van schoon water te verhogen – minstens 1,5 liter per dag. Ontgiftende massagetherapie is een methode waarvan het belangrijkste doel is om de lymfecirculatie te vergroten. Een paar sessies ontgiftingsmassagetherapie zullen zeer nuttig zijn voor iedereen die snel moe wordt, slecht slaapt, lijdt aan slapeloosheid en neurose. Detoxtherapie verwijdert overtollig vocht en gifstoffen, verwijdert oedeem, heeft een positieve invloed op alle systemen in het lichaam en verbetert ook het figuur. Het wordt uitgevoerd op het hele lichaam. Er worden speciale aromatische oliën gebruikt. Om een optimaal effect te bereiken, kunt u het beste een kuur van 5-10 procedures doen. Na elke sessie voel je lichtheid, een golf van opgewektheid en energie, en hoe glad en zacht je huid is geworden. Ontgiftingstherapie kan worden gecombineerd met honingmassagetherapie.
detox massage

Wat is een Detox massage

Een intensieve massage die een ontgiftend en reinigend effect heeft op het lichaam. Dit komt door de krachtige en ontspannende strijkbewegingen in combinatie met wellnesscupping. Tijdens deze massage wordt de achterzijde van je lichaam manueel en door middel van cups gemasseerd.

LET OP: Deze therapie wordt niet uitgevoerd als u: hoge bloeddruk heeft; oncologische ziekten; zwangerschap; tromboflebitis (zwelling van de aderen / spataderen)