Massages & Therapieën

Duo Massage

PS: Voor Duo Massage graag 48 uur van tevoren reserveren.

Een duo-massage is een massage met 2 personen in dezelfde ruimte. dus bijvoorbeeld jij en je partner, vriend of vriendin, familielid. Je ligt nooit naast een vreemd persoon. De massage tafels staan naast elkaar en de masseurs masseren redelijk synchroon, zodat je dezelfde beleving hebt

De hormonen die vrijkomen tijdens een (duomassage doen meer dan alleen stress verminderen. Aanraking stimuleert ook dopamine, serotonine en oxytocine. Deze hormonen zorgen ervoor dat je je vrolijk en gelukkig voelt. Win win dus!
Als reactie op de aanraking komen er endorfine en oxytocine vrij. Endorfine is onze eigen lichamelijke pijnstiller. Oxytocine wordt ook wel eens knuffelhormoon genoemd. Het lichaam – en je ‘geest’ – komen daardoor tot rust.

Duo MassagePS: Voor Duo Massage graag 48 uur van tevoren reserveren.

Kies een soort massage of een combinatie van twee en deel die ervaring met een favoriete persoon, echtgenoot, vriend of familielid. Een Duo Massage kan een romantisch gebaar zijn voor een geliefde en een echt unieke ervaring voor beiden. Toon uw partner uw toewijding aan hun gezondheid en welzijn, en breng een beetje harmonie in hun snelle leven. U wordt ondergebracht in een kamer die is uitgerust met twee bedden en geniet van uw massages die worden gegeven door onze gekwalificeerde therapeuten in een mooie en ontspannende omgeving.

Het Centrum

Vital Stream massagetherapiecentrum is centraal gelegen in de mooie Belgische parkbuurt, direct achter het meest populaire deel van het strand van Scheveningen in Den Haag.

We bieden u hooggekwalificeerde therapeuten, persoonlijke behandeling en een gezellige sfeer.

Elke massageruimte is elegant ingericht en uitgerust met een luchtreiniger, zodat u het grootste comfort kunt voelen.

U kunt kiezen uit onze verschillende soorten massages en technieken die het beste bij uw behoeften en voorkeuren passen.

Vital stream massage therapie cnter Den Haag

Over Ons

Ik ben Rositsa Ivanova (Rose). Sinds 2020 woon ik in Nederland, waar ik me definitief heb gevestigd. De afgelopen anderhalf jaar heb ik gewerkt in een gerenommeerde massagestudio in Den Haag. Ik kan de eigenaren en mijn collega's daar alleen maar bedanken voor de geweldige, onberispelijke en vriendelijke relaties en steun die ik tijdens mijn tijd met hen heb doorgebracht.