Massages & Therapieën
Gouden Leeftijd Massage 70+

Gouden Leeftijd Massage 70+

Massage is een noodzakelijke en zeer heilzame therapie voor ouderen. Het kan veroudering direct beïnvloeden door het te vertragen. Het heeft een kalmerend effect op het lichaam en verlicht de pijn die onze meer volwassen klanten vaak ervaren. Massage bestrijdt met succes de gevolgen van uitdroging en verminderde motoriek, vermindert pijn en vergroot het bewegingsbereik in de gewrichten. Het helpt het lichaam een ​​natuurlijk smeermiddel voor de gewrichten te produceren, verbetert de bloedcirculatie en versnelt de stroom van nuttige stoffen naar de weefsels. Het verwijdert vermoeidheid in de spieren en verstevigt ze. Het stimuleert mentale activiteit en verbetert het geheugen en helpt de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.

De massagetechniek is afgestemd op de leeftijd van de cliënten, rekening houdend met leeftijdskenmerken en mogelijke begeleidende ziekten en degeneratieve problemen.

Voordat u een afspraak boekt, is het een goed idee om uw arts te raadplegen en vervolgens vrijmoedig te genieten van de massage.