Wij zorgen voor jou

Meer over Vital Stream

Het Centrum

Vital Stream massagetherapiecentrum is centraal gelegen in de mooie Belgische parkbuurt, direct achter het meest populaire deel van het strand van Scheveningen in Den Haag.

We bieden u hooggekwalificeerde therapeuten, persoonlijke behandeling en een gezellige sfeer.

Elke massageruimte is elegant ingericht en uitgerust met een luchtreiniger, zodat u het grootste comfort kunt voelen.

U kunt kiezen uit onze verschillende soorten massages en technieken die het beste bij uw behoeften en voorkeuren passen.

We zullen u helpen de stress van het dagelijks leven te overwinnen, ook in het geval van fysieke overbelasting als gevolg van extreme fysieke activiteit of sport, in geval van pijn in uw spieren en gewrichten, of een algehele disbalans in het lichaam.

We bieden ook consultaties aan, waar we uw algemene gezondheidstoestand in meer detail kunnen bespreken en u een meer op maat gemaakte service kunnen bieden op basis van uw specifieke behoeften.

Onze studio is ook een ideale plek om voor uw algehele fysieke conditie te zorgen, of gewoon te genieten van een professionele massage van hoge kwaliteit.

Voordat u het centrum bezoekt

Zorg ervoor dat het voor jou passend is om te komen masseren. Stel uw bezoek uit als u hoge koorts, een bekende infectie, huidirritatie of onlangs een operatie heeft ondergaan.

Drink meer water in de dagen voorafgaand aan uw afspraak. Eet niet vlak voor uw massage (bij voorkeur 1 tot 3 uur ervoor).

Neem voldoende tijd om naar het centrum te gaan. Als u gestrest en gehaast bent, duurt het langer voordat u tot rust bent gekomen en de massage begint.

Nadat u in het centrum bent aangekomen, wordt u begroet door uw therapeut. Deel met hen alles waarvan u denkt dat het belangrijk is om te weten over uw huidige toestand, inclusief de reden voor het boeken van de afspraak, of u een actieve levensstijl heeft en waar in het lichaam u spanning of pijn voelt.

Vergeet niet te vermelden of u bekende allergieën, zwangerschap of aandoeningen van de wervelkolom heeft.

Laat uw therapeut weten op welk deel van uw lichaam hij zich moet concentreren tijdens uw bezoek, of dat hij bepaalde gebieden moet vermijden. Alles wat u met uw therapeut deelt, is vertrouwelijk, dus aarzel niet om eventuele zorgen te bespreken.

Nadat je met je therapeut hebt gesproken, heb je enkele minuten om je op je gemak te voelen in de kamer en te ontspannen. Doe je kleren uit en verwijder eventuele sieraden of horloges. Vergeet ook niet je telefoon op stil te zetten.

Ga op de massagetafel liggen en bedek uw lichaam met het meegeleverde laken of de handdoek. Zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt en laat het uw therapeut weten als u dat niet bent. Als je het koud of warm hebt, een extra dekking wilt, je houdt niet van de muziek, of voel je je ongemakkelijk tijdens de massage, deel het dan gerust.

Vergeet niet te ademen zodat uw lichaam kan ontspannen en verzadigd raken met zuurstof. Het aanspannen van uw spieren tijdens de massage is contraproductief.

Tijdens de massage is het heel waarschijnlijk en heel normaal dat het volgende optreedt:
- Loopneus of verstopte neus
- Verhoogde darmfunctie
- Diurese (verhoogde urineproductie) br>
Vraag gerust om een ​​korte pauze of een toiletpauze als je een van deze reacties ervaart.

Nadat de massage is afgelopen, verlaat uw therapeut de kamer. U kunt een paar minuten op de tafel liggen totdat u zich klaar voelt om op te staan.

Drink veel water na uw massage.

Als het even kan, gun jezelf dan wat extra rust na de massage. Ga niet meteen weer aan het werk of begin niet meteen aan andere verplichtingen.

Veel plezier!