Massages & Therapieën

massage therapieën

Rugpijn therapie

Een enorm percentage van de mensen in hun beste leeftijd brengt meer dan 80% van hun werkdag achter een bureau door. Als gevolg van deze sedentaire levensstijl en een verkeerde houding verschijnen vaak pijn in de nek, schouders en de hele rug.

Vermoeide benen therapie

Voetmassage is een manier om ongemak in de benen te verlichten. Het stimuleert de spieren, verbetert de lymfestroom en -circulatie, verlicht zwellingen, pijn en vermindert de algemene lichamelijke spanning. 


Antistress therapie

Er zijn duizenden artikelen geschreven over stress. Het belangrijkste feit is dat stress de plaag van onze tijd is. Ons dagelijks leven is gespannen, hectisch en dynamisch. Wij bieden u een alternatief om dit probleem aan te pakken – anti-stress diepe ontspanningstherapie.

Detox therapie

Detox-diëten staan ​​algemeen bekend om het snel reinigen van het lichaam van gifstoffen. Je kunt een veel groter effect bereiken als je een vergelijkbaar dieet combineert met detox-massagetherapie.

Detox massage met honing

De helende kracht van bijenhoning is al sinds de oudheid bekend. Tegenwoordig is de inhoud ervan algemeen bekend, wat de zeer uitgesproken geneeskrachtige eigenschappen ervan volledig verklaart. 

Hotstone-therapie

Hot Stone is een niet-standaard therapie, met als doel het bereiken van een balans tussen de energie van het menselijk lichaam en de energie van de natuur.  


Droge therapie massage

Droge massage is een therapie die verschilt van traditionele massage, zowel in massagetechnieken als fysiologische effecten. De waarde van droge therapeutische massage is dat het meer algemene veranderingen in de fysiologische toestand veroorzaakt.

Massage wordt al duizenden jaren beoefend. Als u vandaag een massage nodig heeft of wilt, kunt u kiezen uit ongeveer 80 massagetherapiestijlen met een breed scala aan druk, bewegingen en technieken. Deze omvatten allemaal het indrukken, wrijven of manipuleren van spieren en andere zachte weefsels met handen en vingers. Soms worden zelfs onderarmen, ellebogen of voeten gebruikt.