Massages & Therapieën

Massage voor kinderen (4-14)

Massage voor kinderen (4-14 jaar)

Het doel van de massage is om het lichaam van het kind te ontspannen en te versterken. Het versterkt de beschermende functies van het lichaam door hun immuniteit te versterken, hun focus te verbeteren en het zenuwstelsel te kalmeren. De massage vermindert rugpijn en hoofdpijn, veroorzaakt door het langdurig zitten tijdens de studie-uren. Het is een zeer goede preventie tegen obesitas en kromming van de wervelkolom. Het heeft een zeer goed effect op kinderen die geen eetlust hebben, kinderen met verminderde spierspanning, met een vertraagde mentale en fysieke ontwikkeling, evenals kinderen die vaak ziek zijn.

De massage voor kinderen is afgestemd op de toestand van het lichaam van het kind en de conditie van de spieren en gewrichten in overeenstemming met hun leeftijd.De massage wordt alleen uitgevoerd in aanwezigheid van een ouder of een volwassen gezinslid

Als het kind aan een chronische ziekte lijdt, moet er voorafgaand aan de massage een arts worden geraadpleegd.

Vital Stream - Oiliën

Vital Stream gebruikt 100% amandel- en druivenpitolie als basisolie met toevoeging van 100% biologische essentiële oliën voor massages.