Massages & Therapieën

ontgiftende massage met honing

Honingmassage

De helende kracht van bijenhoning is al sinds de oudheid bekend. Tegenwoordig is de inhoud ervan algemeen bekend, wat de zeer uitgesproken geneeskrachtige eigenschappen ervan volledig verklaart. Naast water en koolhydraten bevat het belangrijke sporenelementen en mineralen, vitamines, sommige enzymen, evenals natuurlijke antibacteriële stoffen.

Bij het nemen van honing met voedsel, is een groot deel van de nuttige stoffen die het bevat vernietigd door maagzuur. Bij het aanbrengen op de huid worden ze echter volledig geabsorbeerd. Honingmassage is een 100% natuurlijke therapie. Het is een originele en specifieke behandelmethode.

Als honing op de huid van de rug wordt aangebracht, komt het rechtstreeks via de huid in de bloedbaan en door specifieke massagetechnieken worden de schadelijke gifstoffen vastgehouden in de onderhuidse weefsels van het lichaam wordt geëxtraheerd.

Het gevoel tijdens honingtherapie is iets anders dan tijdens gewone massage, maar nog steeds aangenaam, omdat gifstoffen uit de weefsels worden gezogen. LET OP: Honingtherapie wordt alleen uitgevoerd op delen van de lichaam zonder haar

De honingmassage beïnvloedt het lichaam rechtstreeks via de huid en herstelt het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf van gifstoffen te reinigen. Het heeft een sterk verstevigend effect op het hele organisme en is vooral effectief bij long- en leverziekten , slapeloosheid, depressie, chronisch vermoeidheidssyndroom, langzaam herstel na ernstige ziekten en zwangerschap.