Wij zorgen voor jou

Meer over mijzelf

Rositsa Ivanova

Ik ben Rositsa Ivanova (roos). Sinds 2020 woon ik in Nederland, waar ik me definitief heb gevestigd. .

In Bulgarije, waar ik vandaan kom, heb ik een lange ervaring ( meer dan 20 jaar) in ziekenhuizen en medische centra voor revalidatie, maar ook in mijn eigen praktijk.

Ik ben afgestudeerd aan de Medical College in Sofia met een specialisatie in Revalidatietherapie (zeer vergelijkbaar met de opleiding Fysiotherapie in Nederland). Ik ben in het bezit van een diploma en een getuigschrift van beroepskwalificatie in een gereglementeerd medisch beroep van het Ministerie van Volksgezondheid in Bulgarije, evenals een erkend diploma in fysiotherapie van de NUFFIC (Nederland).

Ik heb Vital Stream center opgericht met de wens om mijn visie te realiseren en mijn lange professionele ervaring en kennis toe te passen om mensen te helpen hun tijdelijke en chronische kwalen te overwinnen.

Ik bied massage als aanvullende therapie aan mensen die worden behandeld door medische professionals, maar ook aan elke gezonde persoon die preventief voor hun lichaam wil zorgen, in goede conditie wil blijven en hun zelfvertrouwen wil vergroten.< br>
Massage is de beste manier om het weldadige effect te combineren met een aangename ervaring. In mijn werk maak ik gebruik van massagetechnieken gebaseerd op klassieke (Zweedse) massage, evenals gespecialiseerde massagetechnieken en elementen van kinesitherapie. Ik haal veel voldoening uit de bevredigende resultaten die ik met mijn klanten heb behaald. Graag nodig ik je uit in ons Vital Stream centrum!