Massages & Therapieën
PRE-IVF-BehandelingsMassage

Pre-IVF-behandelingsmassage

Een gezonde levensstijl voor het concipiëren is bijna net zo belangrijk als een gezonde levensstijl tijdens de zwangerschap. Als u voor een IVF-uitdaging staat, is het een goed idee om u ten minste drie maanden van tevoren voor te bereiden.

Naast het opgeven van schadelijke gewoonten zoals roken, alcohol drinken en het eten van ongezond voedsel, is een massage een andere uiterst effectieve manier om uw lichaam te ontgiften.

Een massage kan helpen de bloedstroom en bloedsomloop naar het voortplantingssysteem te verbeteren, de eileiders te reinigen, het bindweefsel in de voortplantingsorganen te reguleren, de lever te reinigen van opgehoopte gifstoffen, en de hormonale functie te verbeteren. Het vermindert stress en spanning en draagt ​​bij aan uw volledige gemoedsrust, waardoor de kans op een succesvolle IVF-procedure groter wordt.

Pre-IVF-massage

De voordelen van massagetherapie tijdens het proberen zwanger te worden

Elk jaar in juli organiseren de Associated Bodywork and Massage Professionals “Ieder lichaam verdient een massageweek “. Het evenement werd in 1995 opgericht met de droom om iedereen toegang te geven tot de fysieke en mentale gezondheidsvoordelen van massagetherapie, ongeacht hun vermogen om te betalen. De voordelen van massagetherapie zijn talrijk en variëren van het verlichten van spanning en het verminderen van de frequentie van hoofdpijn tot het verlichten van de effecten van artrose en fibromyalgie.