Massages & Therapieën

Regelmatige massages

Klassieke Zweedse Massage

Dit is de meest voorkomende en bekendste vorm van massage op het westelijk halfrond. Het werd aan het begin van de 19e eeuw ontwikkeld door de Zweedse fysioloog Per Henrik Ling.

Diepe weefselmassage

Bij diepe weefselmassage worden gebieden met een hogere spanning gedetecteerd en behandeld, waarbij er meer specifiek op wordt gefocust.

Sportmassage

Sportmassage door middel van een reeks geconcentreerde technieken tast de diepe lagen van spieren en bindweefsel aan. Het is veel intenser en gerichter dan de klassieke massage.

Hoofdmassage

Hoofdmassage omvat het werken aan de zachte weefsels van de nek, hoofdhuid en gezicht. Er worden verschillende massagebewegingen en -technieken gebruikt.


Gedeeltelijke massage

Afhankelijk van de keuze van de massage. Wanneer u kiest voor een klassieke (Zweedse), deep tissue- of sportmassage, kan deze op het hele lichaam worden uitgevoerd of op een lichaamsdeel dat u zelf bepaalt.

Zwangerschapsmassage

Een massage is de perfecte manier voor een toekomstige moeder om te ontspannen en de opgehoopte stress in haar lichaam kwijt te raken. Naast een prettige ervaring heeft de prenatale massage nog veel extra voordelen:

Pre-IVF-massage

Een gezonde levensstijl voor het concipiëren is bijna net zo belangrijk als een gezonde levensstijl tijdens de zwangerschap.

Massage kinderen (4-14 jaar)

Het doel van de massage is om het lichaam van het kind te ontspannen en te versterken.

Gouden Leeftijd Massage 70+

Massage is een noodzakelijke en zeer heilzame therapie voor ouderen. Het kan veroudering direct beïnvloeden door het te vertragen. 

Duo Massage

PS: Voor Duo Massage graag 48 uur van tevoren reserveren.    

Kies een soort massage of een combinatie van twee en deel die ervaring met een favoriete persoon, echtgenoot, vriend of familielid