Massages & Therapieën

Thalasso Therapie

Thalasso Therapie

Thalassotherapie betekent letterlijk zeetherapie (van het Grieks "thalassa" - zee + "therapia" - behandeling) Het is een therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van het zeeklimaat, zout water en een aantal geneesmiddelen die uit de zee worden gewonnen. gebruik Zwarte Zee-loog. Dit is een product dat wordt gewonnen uit de wateren van de Pomorie-kwelder (aan de grens van de Zwarte Zee) in Bulgarije na verdamping van het water in de zoutpannen en de kristallisatie van zout. Het blijft boven de zoutlaag als een dikke olieachtige vloeistof met een geelbruine kleur en een vage geur van waterstofsulfide. Het bevat alle ingrediënten van zeewater, maar in een veel hogere concentratie.

Het heeft vergelijkbare helende eigenschappen als geneeskrachtige modder. Er wordt aangenomen dat het zelfs waardevoller en nuttiger is dan de Dode Zee-zouten. De Zwarte Zee-loog bevat: calcium, natrium, magnesium, chloor, broom, sulfaten, koolwaterstoffen, talloze sporenelementen en organische stoffen. Ze ondersteunen de goede werking van veel processen in het lichaam.

Effecten Thalassotherapie:
- Produceert energie in cellen en versnelt de stofwisseling
- Brengt het zenuwstelsel en het spierstelsel in evenwicht
- Elimineert vermoeidheid en zwaarte in de ledematen, vermindert ontstekingen van de aderen
- Heeft een sterk ontstekingsremmend en antiseptisch effect
- Voedt de huid, vertraagt ​​het verouderingsproces
- Versterkt het immuunsysteem
- Het heeft een balancerend effect op het hele organisme< br>
Medicinale loog wordt gebruikt bij de behandeling van:
- Aandoeningen van het bewegingsapparaat
- gewrichtspijn, artritis, artrose, ontsteking van omliggende weefsels, verstuikingen, dislocaties, fracturen
- Neurologische ziekte - neuralgie, plexitis, discopathie
- Huidziekten - psoriasis sis

Door zijn helende eigenschappen is loog geschikt voor toepassing op alle delen van het lichaam. Het bevat geen allergene en giftige stoffen. Het wordt aangebracht in de vorm van kompressen, massagegels en oliën.

Bekijk onze

Massages en therapieën

Ik bied massage als aanvullende therapie aan mensen die behandeld worden door medische professionals, maar ook aan elke gezonde persoon die preventief voor hun lichaam wil zorgen, in goede conditie wil blijven en hun zelfvertrouwen wil vergroten.

Regelmatige massages

Massage is de beste manier om het heilzame effect te combineren met een aangename ervaring. De juiste keuze om chronische pijn te verlichten en te ontspannen.

Lees meer

Massage Therapie

Massagetherapieën zijn bedoeld om specifieke problemen op te lossen en bepaalde resultaten te behalen. bijv. pijn en vermoeidheid, ontgifting, energiebalans, stress.

Lees meer

Medicinale massages

Medicinale massages kunnen zeer heilzaam en onmisbaar zijn als u lijdt aan een ernstig gezondheidsprobleem dat door een arts wordt behandeld.

Thalasso Therapie

Thalassotherapie betekent letterlijk zeetherapie (van het Grieks "thalassa" - zee + "therapia" - behandeling) Het is een therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van het zeeklimaat, zeezout en zeewater.